31.01.2013 


Her forleden var jeg ute og gikk meg en tur. Så møtte jeg denne såkalte bridgeklubben, som også var ute og luftet sine hjerner.

Gode gullgruver i bygda


Det er visst hardt å spille bridge, for de hadde både hakke og spade med. Men det var kanskje noe annet de skulle utføre, for eksempel å grave gull. Det er jo plutselig blitt så gode gullgruver her i bygda. Mange har funnet flere gullklumper, og andre er i ferd med å grave frem gullklumper. Nei, i juletida er det funnet nye gullfelt, men det er visst ikke akkurat her.

Mange fordeler med det nye vannanlegget


Har dere hørt hvor fint dette nye vannanlegget er. Ja, det er nok mye bedre vann enn i Oladalen, sies det.
Ja, det er mange gode fordeler med det nye vannanlegget. For det første så er vannet bløtt. Når de vasker klær, så behøver de ikke bruke vaskepulver.
For det andre så behøver de ikke varme vannet, det skal jo være så varmt. At vannet er ferdig oppvarmet, det kommer av at en teknisk feil i sanitetsbadet. Når badet blir oppvarmet, da strømmer alt det varme vannet til Annivannet.

Stor lekkasje


Nå blir riksvegen stengt på grunn av en stor lekkasje et eller annet sted, men ved filialen er det i hvert fall store issvuller og vanngrøfter, så folk nesten ikke kommer forbi. Men det er verst for barna i Oladalen, de kan ikke gå på skolen når vegen blir blokkert. Det går rykter om at det skal settes inn helikopter så barna kan komme trygt til og fra skolen

Hilsen -
ungen!

Rilgutten 2 Bridge - gull og vann!
"...den tredie Dag kom vi til Rafsbotten, inderst ved Altenfjord, et af de skjønneste Distrikter i Finmarken." (Stockfleth, 1841)
Rock kontra springar
Oterjakt
Hvem er hvem?
Kommende toppmøte!
Storbesøk i Oladalen
Komitévansker
Rakner ungkarsklubben?
Kjæledeggen
Flukten
Bridge - gull og vann!
Rilgutten 2.
Eier: Rafsbotn I.L.
RAFSBOTN-HISTORIE.NO
Hjem 1700 - 1800 1800 - 1900 1900 - 2000 2000 -  Familier Personer Temaer