26.05..2013 

Stasministeren i Oladalen trur den nye Presidenten vil oppgi den gamle aggresjonslinjeSom kjent skal jo den gamle Presidenten og hans regjering i A/L Rafsbotn Vannverk snart gå av.  Etter pressekonferansen som Presidenten holdt umiddelbart etter at «Annielv-vassdraget» ble tilkoblet «Cina», sa han at han ikke ville stille opp til nytt presidentvalg.

Presidenten vil ikke ta imot noe tillitsverv i vannverket


Spørsmålet som ble stilt Presidenten om hvorfor han ikke skal stille opp til nytt valg, sa han at bare ikke kommer til å ta imot noe som helst tillitsverv innen vannverket. For etter de 5 år han har hatt makten, mente han at han ikke har gjort annet enn å bla gjennom planer og dokumenter, som har resultert i at hans ømtålige nerver og hans vakre og pene hud på fingerspissene er helt ødelagt.
Og spørsmålet til Presidenten om hvem han trur blir hans etterfølger. Til dette svarte han at for hans partis vedkommende er det ikke et problem å finne en ny Presidentkandidat. For enda er det mange av hans tilhengere i «Canada» som ikke er tilnyttet Annielv-vassdraget.

Håper Presidenten vil bruke sin vetorett


Blant spørsmålene ellers ble det spurt om han trur den nye Presidenten vil følge hans politikk når det gjelder prioritet for den videre forsering av vannverket. Til dette svarte Presidenten at, når det gjelder vannpolitikken har han og hans regjering ikke hittil foretatt noe feilgrep av betydning, bortsett fra innkassering av et andelsinnskudd.
Ellers sa han at han håper at den nye Presidenten også bruker sin «vetorett», som han gjorde, hvis det var noen som ville yppe seg.

Et yperlig anlegg for vanning av potteplanter


Men det som kanskje vakte størst oppsikt under pressekonferansen, var vel spørsmålet om hva hans personlige mening er om et slikt opplegg som A/S Oladalen Vannverk. Ja, et ypperlig anlegg for vanning av potteplanter kom svaret kontant. Videre sa han at hvis det viser seg at de interesserte hagebrukere, som det er blitt mange av i den senere tid, får ødelagt sine selvavlede roser og trær, som de såkalte «sibiriske lerketrær», av hensyn til det kolossale trykk, vil også A/L Rafsbotn Vannverk ta sikte på å bygge et anlegg som med fullt trykk vil tåle vanning av potteplanter.

Finansministeren vil også gå av


Presidentens høyre hånd og Finansminister, som Rilguttens utsendte medarbeider har kontaktet, fikk bekreftet at også han vil gå av.
Til spørsmålet om hva hans oppgave har vært under byggingen av vannverket, svarte han at hans spesielle oppgave utelukkende har gått ut på innkassering av andelsinnskudd og tetting av lekkasjer i romjulen.

Også en vanninteressert!
Rilgutten 2 Nytt presidentvalg i A/L Rafsbotn vannverk
"...den tredie Dag kom vi til Rafsbotten, inderst ved Altenfjord, et af de skjønneste Distrikter i Finmarken." (Stockfleth, 1841)
Rock kontra springar
Oterjakt
Hvem er hvem?
Kommende toppmøte!
Storbesøk i Oladalen
Komitévansker
Rakner ungkarsklubben?
Kjæledeggen
Flukten
Bridge - gull og vann!
Vannglede!
Den nye tellemåten!
Nytt presidentvalg
Rilgutten 2.
Eier: Rafsbotn I.L.
RAFSBOTN-HISTORIE.NO
Hjem 1700 - 1800 1800 - 1900 1900 - 2000 2000 -  Familier Personer Temaer