03.04.2013 


På siste medlemsmøte savnet vi sårt vår stabile formann og møteleder. Det var selvsagt ordnet med erstatning, men du verden for et surrogat.

Sakene ble avgjort med atomfart


Åpningen av møtet kom han seg noenlunde bra fra, og likens første post på programmet, som var sakslista. Den var blank, så den skulle være grei, selv for ham.
Andre post var valg av komité, og allerede her begynte fadesene. Etter vår mening er valg noe som alle skal være med på, men nei du! Her var det ikke sånn. Surrogatformannen foreslo, bestemte og avgjorde sakene med en slik atomfart at selv Krutsjov hadde måttet blitt stum i en slik situasjon.

Trollkjerringas tellemåte


Så ble det valg av referent til avisa. Det ble foreslått 3 stykker. Det er jo én for mye, så vår vikarformann kunngjorde at her måtte en avstemming til. Ja, det var jo greit syntes vi. Kanskje vi andre også nå kunne komme i betraktning med våre meninger.
Førstemann ble stemt på, og et utall av fine damehender og svarte mannfolknever stakk i været som høymuggel i en finfin førstegangsåker.   Nå tenkte vi at det ikke var tvil om hvor avisen havnet, med en slik stemmeglede på den eventuelle referent. Surrogatformannen tittet så vidt om i salen og ropte så straks: «Valg på nestemann». Det ble gjort, men stemmegleden var som ventet ikke den samme lenger. Nå skulle jo saken være avgjort, etter vår mening. Men den gode formann var nok ikke av samme mening, han, eller han har tatt i bruk en helt ny tellemåte. Men vi mistenker han helst for å ha brukt samme tellemåte som trollkjerringa som skulle telle fortest til 60. Hun telte slik: 11 + 9 - 2 x 10 - 15 + 5 = 60.

Dette er jo en litt vanskelig tellemåte for oss alminnelige stakkarer, men fort frem kommer man jo med å telle slik. Og er det noen her som skal lede et møte vil vi anbefale å lære denne tellemåte.

En stemmegiver!
Rilgutten 2 Den nye  tellemåten!
"...den tredie Dag kom vi til Rafsbotten, inderst ved Altenfjord, et af de skjønneste Distrikter i Finmarken." (Stockfleth, 1841)
Rock kontra springar
Oterjakt
Hvem er hvem?
Kommende toppmøte!
Storbesøk i Oladalen
Komitévansker
Rakner ungkarsklubben?
Kjæledeggen
Flukten
Bridge - gull og vann!
Vannglede!
Den nye tellemåten!
Nytt presidentvalg
Rilgutten 2.
Eier: Rafsbotn I.L.
RAFSBOTN-HISTORIE.NO
Hjem 1700 - 1800 1800 - 1900 1900 - 2000 2000 -  Familier Personer Temaer